large_2009_9_362291-gray

ACADEMIE

Wilt u uw organisatie verder professionaliseren? Of wilt u bepaalde competenties bij uw medewerkers versterken?
De SO&T Academie biedt een breed scala aan trainingen, opleidingen, symposia, masterclasses en workshops. Daarnaast kunt u via ons intervisie organiseren. Ons aanbod sluit aan bij de behoefte uit de actuele praktijk en vragen van beroepskrachten. We werken volgens de nieuwste inzichten en ontwikkelingen.
Heeft u een specifieke vraag, dan ontwikkelen we een training op maat.

Werkwijze

Wij werken altijd met professionele trainers en brengen in al het aanbod een balans aan in theoretische kennis en oefenen van vaardigheden. Bij de werkvormen wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van de eigen praktijk van de deelnemers, waardoor geleerde vaardigheden ook goed aansluiten bij de dagelijkse praktijk van de deelnemers. Wij gaan er vanuit dat eigen inbreng en een actieve houding van de deelnemers zorgen voor de beste leerervaringen.

Alle trainingen en workshops zijn beschikbaar als een in company variant.Trainingen en workshops op maat

Wij werken graag met u samen om een training of workshop op maat te verzorgen. Het kan zijn dat u een aanpassing op onze bestaande trainingen wenselijk vindt of dat er onderwerpen of modules gecombineerd worden aangeboden. Ook kan het zijn dat u een vraag heeft waarvoor u een specifieke training wil laten ontwikkelen.
Indien u ge´nteresseerd bent in een training op maat kunt u altijd een afspraak maken voor een verkennend gesprek om uw wensen en vragen te bespreken. Op basis van dat gesprek kunnen wij u een voorstel doen om tot een passend aanbod te komen.

Voor meer informatie of een afspraak kunt u hier een e-mailbericht achterlaten, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Uiteraard kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen.