large_2009_9_362291-gray

KLANTWAARDERING

Diversiteit Triple P

"Ik werk graag samen met Cécile Winkelman van SO&T, omdat SO&T een instelling is die veel kennis en expertise heeft op dit gebied." (Trees Pels, Verwey-Jonker Instituut)

JIP

Leerling Wellant College: “Het is fijn om bij het JIP met iemand te praten over onderwerpen die mij bezighouden, zonder dat ik uitgelachen word. Thuis kan ik er niet over praten.”

Casuïstieknetwerken

“Samen sterker voelen in het signaleren en in een eerder stadium iets durven en kunnen doen zijn de voordelen van het casuïstieknetwerk.”
(Beroepskracht uit Casuïstieknetwerk Amsterdam Noord)

Marietje Kessels Project

“De sfeer in de klas is heel onveilig door een paar jongens. Tijdens de cursus hebben we geleerd dat we door met elkaar te praten elkaar beter leren kennen. De meisjes in de klas hebben een eigen meidenboek gemaakt en krijgen van de juf een uurtje in de week onder elkaar. Dat is heel fijn. Samen zijn we sterker.” (Yasmine,kind 11 jaar)

Spel aan Huis

“De spelbegeleiding is bijzonder: iemand komt speciaal om met mijn kinderen te spelen! Het is bijzonder om te zien dat het hele gezin betrokken is. Ze doen allemaal mee en het gaat goed. En dan is het ook nog leuk en gezellig voor mij” (Uitspraak van een moeder na Spel aan Huis)